čtvrtek 24. ledna 2013

Cvrkůůů


Cvrček připraven do školy
Slimák je mrtev, ať žije cvrček! Vážení čtenáři, rodino, přátelé s politováním Vám sděluji, že Černý slimák odplul na druhý břeh. Vzhledem k jeho stáří, nešlo o nečekanou událost, zemřel v noci (?), našla jsem ho ráno a do školy pak musela skoro běžet. Ale slyšela jsem, že spinning se má občas střídat s joggingem.
Vážení čtenáři, rodino, přátelé s potěšením Vám představuji mého nového společníka - Cvrčka. Jméno jsem mu nevybrala zcela náhodně, zvuky vycházející z neznámých míst z neznámého důvodu připomínají ze všeho nejvíce narvaného cvrčka. Jednou možná nahraji zvukovou stopu, která bude přesně popisovat výškový profil cesty do školy.

Přijďte na večeři...
Rakouská studentka nás pozvala na další kvok při domácí specialitě (šlichta z hovězího s rýží, byla z kuřete a ve skutečnosti pochází z Ruska), tak jsme se domluvily, naše výchoďácké trio, že si koupíme 2 láhve bílého a bandůrky (Pringles jsou tu jedny z nejlevnějších a věřte nebo ne, nejsou nic moc). Myslely jsme si, jak si dáme trochu do nosu. Omyl, fatální chyba! Považujeme za normální jen v Čechách a v amerických filmech při návštěvě přinést láhev nebo dobroty?  Zdá se, že ostatní národy tolik nekoukají na telku, protože ŽÁDNÉ LÁHVE ANI DOBROTY. Prostě žiju v omylu, dalším. Příště se na ně vybodnu, přinesu si jeden super šumivý umělý cider a budu se bavit pohledem, jak dámy lokají vodu. Ale aby to mělo šťastný konec, protože jsme trochu lakotné trio, nechaly jsme jednu s těch lahví doma a udělaly si po kvokání afterparty. Ha!

Tajemní krasavci
Dorazili poslední členové exchange skupiny, fotky nepřikládám neb jsem ještě neviděla. Ale moje ruská sousedka je okouzlena. Krasoň sedí v hradu v Petrohradu, tak se nám Šípková Růženka nějak probrala. Vážně jsem na hochy zvědavá, víc jak na polední menu. Dle toho vzdychání musí být přinejmenším kopie Juda Lawa (jak se tohle proboha skloňuje) a Johnyho Deepa (to je asi lepší). 

Divíme se.
19. Otevíračky (Banka má otevřeno od 10 do 13 hodin od pondělí do čtvrtka!, tady se ve službách prostě zase tak nesedřou, obzvlášť o víkendu nemá smysl vystrkovat zadek do vlezlé zimy, pokud tedy nemáte neobyčejnou zálibu v přírodě... zmrzlé zasněžené přírodě. Jistě... bílá, bílá, bílá, komu by se nelíííbila. Je to trochu monotonní).
nesmírně cenná a přínosná fotografie kina

Cestovní horečka
Záviďte, třeste se a vztekejte se. Za 14 dní letím s Potyboty do Stockholmu. Užít si tři dny design weeku v mece ekologického, minimalistického a všemi opěvovaného skandinávského designu. Letenky koupeny, zvolejte hurá. Další již jisté výlety Tallinn, Laponsko... a pak se uvidí kolik nám zbude cinkátek. 

Mimochodem, podívejte se na Annu Kareninu, něco tak bizardního amerického jste jistě dlouho neviděli. Mainstream se v prdel obrací, protože to bylo dobré! Moje budoucí kočka se bude jmenovat Anna Karenina rozhodnuto. (Byla jsem v kině s Arinou a zřejmě klubem seniorů)

Žádné komentáře:

Okomentovat