čtvrtek 10. ledna 2013

winter is coming

"Kristýno... vypadáš zmateně."
flákaní ve škole je děsnej vopruz, jen si to zkuste
"Kristýna je zmatená totiž pořád."

Zdá se, že už se začínáme v naší prapodivné skupině sbližovat. Tím chci říct, že si pamatuji téměř všechna jména (Betty, Sina, Alexandra, Rho-cosi... Pho, To nebo Do, Mark, Jasper, Arina, Martina).

Nakonec jsem se neuskicovala, mám takový pocit, že u nás v Čechách nejsme úplní dementi... Sketching and presentation techniques je pro prváky a je to dosti citelná skutečnost, bohužel. Dá se očekávat, že prvních pár hodin bude pekelných, než se propracujeme k něčemu rozumnějšímu, než je perspektiva dvou úběžníků. Ovšem pokud necháme zařazenou rychlost slimák, možná se do konce semestru posuneme od krychle k nejkulaťoulinkatější kouly, abych nebyla příliš pesimistická, dejme tomu k elipse!

Po lekci kostičkové fantazie, bylo na čase posbírat poslední drobečky energie, oblíct svůj pohodlnej zadek do něčeho, co aspoň vzdáleně připomíná party oblečení, nasadit friendly a nice výraz a hurá do akce. Jako obvykle, jeli všichni luxubusem a česko-ruská delagace mazala hezky po svých. Aspoň jsme si udělaly žízeň. To je potřeba, protože na chuť se tu člověku pít moc nechce i nejúžasnější drinčík Vám zhořkne v ústech, když Vám dojde že jste za 4 dcl vysypali 160 korun. A u jednoho nezůstane, to si můžete být jisti, zvlášť když se akce pyšní honosným jménem Bar trip. Vymetli jsme všechny místní bary, ale nedělejte si iluze o tom, jak děsně je to cool, je jich tu přesně 6! A pozoooor dva disco cluby, zatím si v srdci nosím naději, že do ani jednoho z nich nebudu muset strčit ani prstíček, natož tak dva.
příjemné posezení u hardcoru

Jedna členka šprým týmu se nám ožrala tak, že jsem měla tu čest ji objevit spinkat na záchodě. Byla táááák rozkošná, no, skoro jsme se porvali, kdo si ji vezme domů. Za její popravou stojí cosi, co si říká Gin long drink. Je to pěkně prolhanej panchart, tvaří se jako limonádka, div ne se svatozáří, ale zcela nenápadně intrikuje v pozadí, pak podle napadne váš krevní oběh a rychle a tiše zabije. Kdyby to věděl Voldemort, Harry by pošel už v prvním díle. 

Tedy hodnocení první akce s podporou alkoholu: společnost místy příjemná, alkohol k nepožívání (zkusila jsem cider - vážně už nikdy více, gintonic - ten je zaplať ufobůžek snad v celém vesmíru identický a nakonec zlatý hřeb (do rakve) večera Gin log drink, který na mě útočil celé dopoledne. Doufám, že příští akce bude houseparty.


Zprávy o počasí: máme míň jak -10, fouká a sněží. Zítra jdu na piknik do lesoparku. 

Žádné komentáře:

Okomentovat