sobota 12. ledna 2013

Zákaz vycházení, pravděpodobnost rampoušení vysoká

-17, vítr, azuro. 

Víte chtěla jsem Vám udělat pár krásných fotek, ale když jsem po ránu větrala (asi 2 minuty a 32 vteřin), všechno jsem si to rozmyslela. Hm, po ránu, jsem vážně lhářka, bylo skoro 12, měla jsem totiž konečně příležitost se pořádně vyspat a nejít 10 km do školy. Nádhera! Jediná vada na kráse je ta, že jsem prospala půl dne. Ve tři Oskar drze odešel, prý ho pozvali kamsi na rovník, křivák jeden. 

Sekáč podruhé

komiksová kuchyň
Včera po cestě ze školy, jsme se společně s mojí ruskou, druhou českou sirotou a vychrtlou právnickou dcerkou z Německa vydala na hlubší průzkum haraburďárny. Příští týden nás totiž čeká pártoška Back to school ve stylu When I grow up. Za pouhé jedno ojro jsem sehnala květinovou halenu, velikost tak akorát pro Rybičku Pawlowskou. Určitě mi sekne! Pokud budu mít náladu se veřejně ztrapňovat po celé zeměkouli, vyfotím se. K tomuhle roztomilému pytli jsem našla i starý komiks, kterým jsme si vylepšily kuchyň. Už to tu začíná být veselejší. Ještě, že jsem fanoušek černého humoru, pak je život hned veselejší. 

Komik se jmenuje Adam a Eva a těžko říct, jestli je inspirovaný biblickým příběh, v zájmu veřejného mínění o finech doufám, že ne. V naší kuchyni si tedy můžete prohlédnout obrázky na kterých tatínek pozoruje dvě holčičky ve vaně, chlapce, kteří si čtou porno nebo první sex prožitý na základní škole. 

Ten časopis jsme si v sekáči zase tak pozorně neprohlížely, na první pohled vypadal jako ilustrovaná učebnice angličtiny pro první stupeň. No FAKT!

HOPA

HOPA (Nora) a Arina :)
HOPA... toť psáno na šperku, co nosí na krku moje nejlepší přítelkyně tady. Je to pravá lady, skvěle tančí, má vkus, potrpí si na vybrané kosmetice, ale nebojí se ani pořádně vykartáčovat podlahu. 

Příhody s Norou jsou skoro na knihu, před pár dny nám přinesla zbytek umělého nehtu po čuněcí Japonce, pravidelně mi krade rtěnky a balzámy na rty, její nejoblíbenější hračka je kartáč a když chce dostatek pozornosti hopká, tančí na zadních i několik minut. Je jí všude plno.

2. recenze cideru

Karlens, 0,5 l, 4,7% alkoholu, 1,99 eura
Od minulého pokusu jsem si výrazně polepšila. Bublinky mi nelezly ušima, dokonce ani nosem. Chuť byla o něco málo méně chemická. Za ty prachy, tady už nejspíš nic slušnějšího neseženu. Navíc chodit denně skoro 10 km má svůj dopad i na moji výdrž, což je v tomhle případě v zájmu. Stačí mi dvě tyhle dobroty a spím jak miminko. Teda asi, ještě nikdy jsem nezkusila vypít dva po sobě. Ta představa ani není dvakrát příjemná, tak chutné to zase není. Kdybych byla pivař, asi bych byla za vodou, české pivo je vážně všude. Tady se dá koupit Plzeň, Litovel a Kozel. :)

Žádné komentáře:

Okomentovat